Contact

Contact

Zodra wij, Jacqueline en Vanita, jouw sollicitatie binnen hebben, wordt jouw sollicitatie met veel plezier in behandeling genomen. Als je nog vragen hebt, dan mag je ons altijd benaderen.

Vabi Software B.V.
Kleveringweg 6-10
2616 LZ Delft
werkenbij@vabi.nl
015 25 74 420
   
 
Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Vanita Khoenkhoen, een trotse HR Medewerker bij Vabi en Bryder sinds mei 2018.

Ik heb voor Vabi gekozen omdat ik mij al sinds mijn sollicitatieprocedure erg welkom voel. Daarnaast spreekt de informele, professionele en open sfeer mij aan. De afwisseling van werkzaamheden maakt mijn werk ook erg leuk. Als HR medewerker houd ik mij dagelijks bezig met recruitment, HR administratie en verschillende HR projecten. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de collega’s van Vabi het naar hun zin hebben op werk. Mijn manager, en tevens ook mijn collega, neemt mij in alle onderdelen van het vak mee, waardoor ik enorm veel leer. Bij Vabi krijgen wij verantwoordelijkheden en geen taken. Ook zit de directie en leidinggevende niet in een ivoren toren, maar zijn heel toegankelijk.

Met de collega’s lunchen we samen in onze grand café en ook doen we buiten werktijd leuke activiteiten met elkaar. De leukste activiteiten vond ik het racen op het circuit van Zandvoort én de horror escape room. Al met al, ik heb het erg naar mij zin bij Vabi en dit zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier werk.

Volg mij op LinkedIn:

Wie ben ik?

Wie ben ik?

Ik ben Jacqueline Suerink, een trotse HR Manager bij Vabi en Bryder sinds januari 2011.

Als HR Manager ben ik dé spil tussen directie, managers, medewerkers, en het HR team. De organisatie groeit en wij geven onze collega’s het perspectief om met het bedrijf mee te groeien. Vanuit deze visie ben ik verantwoordelijk dat onze mensen optimaal worden ingezet en dat zij de gelegenheid hebben om zich goed te kunnen ontwikkelen.  Van nature heb ik een oplossingsgerichte, stressbestendige, positieve en open-minded persoonlijkheid met gevoel voor humor en emphathie. Ik ben een echte team player.

Er is altijd ruimte voor een informeel gesprek of een sparringsmoment. Daar zorgen de open sfeer en goede onderlinge communicatie wel voor.

Volg mij op LinkedIn: