Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid

Bij Vabi vinden wij het belangrijk dat onze collega’s zich happy voelen, want daar worden wij allemaal blij van en zo gaan wij de beste resultaten halen. Daarom doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat onze collega’s een goede balans hebben tussen werk en privé.

Fun op het werk

Jaren geleden is er voor iedereen bij Vabi een personeelsvereniging opgericht. Het doel van deze vereniging is dat je je collega’s ook buiten werktijd goed leert kennen en het versterken van de cultuur van Vabi. Ieder jaar worden er met veel plezier diverse activiteiten/uitjes voor de leden van de vereniging georganiseerd.

Duurzaam bedrijf

Onze software draagt bij aan het duurzaam maken van Nederland. Tevens is Vabi een duurzaam bedrijf.

Wat doen wij aan duurzaamheid bij Vabi als bedrijf?

  • Wij stimuleren het gebruik van de fiets
  • Flexibele werktijden van 7:00-19:00 uur
  • Mogelijkheid om in overleg thuis te werken

Daarnaast draait duurzame inzetbaarheid om het effectief inzetten en behouden van het belangrijkste succesfactor van Vabi: onze collega’s. Het is voor ons belangrijk dat onze collega’s een fysiek en mentaal gezond lichaam houden en met plezier naar werk gaan. Vandaar dat wij al vanaf de sollicitatieprocedure het erg belangrijk vinden dat de wensen en interesse van een toekomstige collega goed aansluit op de vacature en matcht met ons bedrijf. Daarnaast wordt er minimaal een keer per jaar functioneringsgesprekken gevoerd.