Onze cultuur

Onze cultuur

Het innoveren, samenwerken en de klant vooropzetten, is volledig verweven in onze bedrijfscultuur. Onze collega’s krijgen de ruimte om te leren en om zichzelf te ontwikkelen. Vabi heeft aandacht voor de ambities, ideeën en talenten van onze collega’s. Bij Vabi werken onze collega’s met passie en plezier.

Wat maakt Vabi uniek?

Vabi is een betrouwbaar en voorspelbaar duurzaamheidsbedrijf en dit zit ook in de bedrijfscultuur van Vabi. Wij werken met circa 40 collega’s samen, die de drive hebben om te werken aan onze software. Bij Vabi is er een persoonlijke, informele en open werksfeer. Iedereen is gelijk, je mening wordt gewaardeerd en meegenomen. De ideeën van onze allen zijn waardevol voor Vabi en voor onze klanten. Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig activiteiten om onze teambuilding te versterken en om veel ‘Fun’ te hebben. Denk aan sportieve of culturele uitjes.

Bij Vabi krijg je de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Vabi stimuleert onze collega’s om deel te nemen aan onder andere beurzen, seminars en trainingen. Hierdoor kan je kennis op doen over nieuwe ontwikkelingen, je kan nieuwe inzichten krijgen en groeien in je persoonlijke ontwikkeling. Wij werken enthousiast, flexibel en vooral samen.  

Ruimte-om-jezelf-te-ontwikkelen

Ruimte om jezelf te ontwikkelen

Leuke-activiteiten---uitjes-organiseren

Leuke activiteiten/uitjes organiseren

Platte,-informele-organisatie-waarbij-iedereen-toegankelijk-is

Platte, informele organisatie waarbij iedereen toegankelijk is

gamepad
Fun
brainstorming
Innovatief
solar-panels
Energie
peacock
Trots
target
Samenwerken