Studenten

Studenten

Vabi wil graag jong talent klaarstomen voor de toekomst. Wij geloven dat de jongeren van vandaag verantwoordelijk zullen zijn voor ons wereldwijde succes in de toekomst.

Onze jonge talenten worden door ons als volwaardige werknemers gezien. Er werken regelmatig stagiairs, minorstudenten en werkstudenten bij ons. Door jou een uitdagende functie/opdracht aan te bieden in jouw vakgebied, laten wij jou vakinhoudelijk en persoonlijk groeien. Jouw vaardigheden en kennis die je tijdens je studie opdoet, kun je bij Vabi in praktijk brengen. Wij geven je met veel plezier en aandacht een vliegende start van je carrière.

Je krijgt verantwoordelijkheid en goede begeleiding in een prettige werksfeer. Of je nu een bouwkundige-, IT-, techniek-, HR-stage zoekt, wij hebben regelmatig stageplekken beschikbaar. Zowel voor afstudeer- als meewerkstages.

Wij hebben altijd plek voor jong talent! Op de vacaturepagina kun je solliciteren op de vacature die aansluit bij jouw wensen en talenten.

 

Er zijn meerdere jonge talenten na hun stage bij Vabi blijven werken. Benieuwd naar hun ervaring? Lees de ervaringen hieronder:

Ervaringen

Merdan-Durmus

Merdan Durmus

‘Tijdens mijn stage bij Vabi, heb ik geholpen aan een uitdagend en innoverend project om het testproces efficiënter te laten verlopen.’

Inge-Schnitger

Inge Schnitger

‘Van stagiaire doorgegroeid tot Product Development Consultant.’