Over Vabi

Vabi houdt zich bezig met alles wat met stenen en installaties te maken heeft. Duurzaamheid is een prioriteit in het beleid van de wereld. Duurzaamheid is ook onze prioriteit én daarnaast onze passie.

Wij bieden onze klanten softwareproducten aan om hun leven duurzamer en gemakkelijker te maken. Software waarmee wij voor onze klanten energieprestaties zichtbaar maken, installaties simuleren, energielabelberekeningen maken en technische stromingen berekenen. Onze klant staat voor ons centraal en Vabi streeft naar een 9+ klantbeleving.

Waar staat de afkorting Vabi voor?

Vroeger was Vabi een vereniging. Daarnaast ontwikkelt Vabi software voor gebruikers in de vastgoed- en installatiesector. Vandaar onze afkorting: Vereniging voor Automatisering in de Bouw en Installatietechniek.

Hoe zorgen wij ervoor dat wij succesvol zijn en blijven?

Onze collega’s zijn de belangrijkste succesfactor van onze organisatie. Vabi is een professionele en moderne werkgever, die zich 100% inzet voor onze collega’s. Wij blijven vooroplopen op de markt. Onze bedrijfscultuur zorgt er ook voor dat wij succesvol zijn en blijven.

Onze missie, visie en kernwaarden

Onze missie is veelzijdige gebouwinformatie simpel en toegankelijk maken. Om dit te bereiken houden wij ons dagelijks bezig met innovatieve werkzaamheden. Onze werkzaamheden voeren wij gezamenlijk met plezier, energie en trots uit.

Hoe ziet onze geschiedenis eruit?

1972
1972
1994
1994
1997
1997
over-ons---geschiedenis-2009-square
2009
2021
2021